tunnelmavalaistus

Sanna & Mika

Juhlapaikka: Kullaan Harjula
Hääpäivä: 21.09.2013
Paketti: Timantti

”Ehdottomasti voimme suositella Äänirasian HääDj-palvelua kaikille!”

Itsellämme ei ollut tulevasta juhlapäivästä muuta ajatusta kuin, että ehdottomasti dj, ei bändiä. Siitä se sitten lähti. Ensimmäisellä tapaamisella kuvailtiin muutamalla sanalla ajatustamme hääjuhlasta Äänirasian pojille ja nopeasti heillä oli selvillä, mitä juhlamme tarvitsee. Hääpäivää edeltävänä päivänä pojat saapuivat juhlapaikalle kasaamaan vempaimiaan ja ennen kuin ehdimme asiaan edes reagoida, oli kaikki tarvittava jo paikoillaan ja testiä varten valmiina. Vanha juhlapaikka aiheutti kuitenkin hieman päänvaivaa pojille, kun sähköä ei meinannut löytyä, mutta kekseliäästi ja varsin nopeasti he tämänkin ongelman ratkaisivat!

Useat häävieraamme olivat ensimmäistä kertaa häissä, joissa ei ollut bändiä ja nämä järjestelyt saivat erityisen paljon kehuja. Oranssilla valoilla ja sydänkuvioilla saatiin aikaiseksi erinomainen tunnelma syksyisiin häihin.

DJ Pekka oli huippu! Emme varsinaisesti esittäneet dj:lle muutamaa kappaletta lukuun ottamatta erityisiä toiveita musiikin suhteen, vaan hänellä oli vapaat kädet soitella mitä vain tunnelman mukaan. Tästä täydet pisteet, kaikki sujui aivan nappiin! Hän otti myös vieraiden esittämiä toiveita hyvin vastaan, vaikka ne välillä hiukan erikoisia olivatkin.

Juhlapäivämme oli kaikin puolin onnistunut, mutta erityinen osuus tässä kaikessa oli Äänirasian ammattitaitoisilla pojilla! Ehdottomasti voimme suositella Äänirasian HääDj-palvelua kaikille!

– Sanna & Mika, 21.09.2013