äänentoisto häihin

Marianne & Jussi

Juhlapaikka: Luvian Tasala
Hääpäivä: 07.09.2013
Paketti: Timantti+

”Teeman mukainen valaistus onnistui loistavasti.”

Saimmme Äänirasian HääDJ-palvelusta apua häidemme järjesteylyihin jo ennen hääjuhlaa. Suunniteltuamme ohjelman he auttoivat meitä illan aikatauluttamisessa. Aikataulu piti todella hyvin ja juhla eteni juuri sopivalla temmolla.

Häissämme musiikilla oli suuri merkitys. Musiikki soi heti kättelystä valojen sammumiseen. Meille suositeltiin ulkokaiutinta ja se oli todella hyvä sillä juonnot ja musiikki kuuluivat kätevästi ulkotiloihin ja tupakkapaikalle.

Halusimme häihimme sekä DJ:n että livemusiikkia. Valitsimme bändin Äänirasian suosituksen perusteella. Bändi oli loistava ja sai paljon kehuja vierailtamme. Illan ”soittolista” valittiin HääDJ:n toimesta, meidän toivomustemme perusteella. Ajatuksena oli, että loppuiltaa kohden musiikin volyymi nousee vanhempien vieraiden poistuttua. Ilmeisesti tunnelma oli hyvä, koska myös ”vanhukset” viihtyivät yli puolen yön. Dj tietenkin viihdytti vieraitamme ihan pikkutunneille asti.

Häidemme teemana oli Vintage. Halusimme luoda myös valaistuksella samaa vintage-tyyliä juhlatilaan. Teeman mukainen valaistus onnistui loistavasti. Vieraamme kehuivat tilaa kauniiksi ja häidemme tunnelmaa sekä valaistusta upeaksi. Hyvät oli bileet!

– Marianne & Jussi, 07.09.2013