DJ häihin - Timanttipaketti

Mariana & Janne

Juhlapaikka: Porin Mekani
Hääpäivä: 31.11.2015
Paketti: Timantti+

”Kokonaisuuden pohjana käytettiin Timanttipakettia mutta lopputulos oli isojen yritysjuhlien tasolla.”

Kun oli hetki alkaa suunnitella häitä, joiden ajankohta oli uudenvuoden vaihde, meillä oli Jannen kanssa hyvin selkeä tehtäväjako siitä, mitä kumpikin meistä tekee. Minä kaappasin itselleni naisellisen puolen hääjuhlan valmistelusta: koristeet, kakun ja kutsut. Kolme kovaa K:ta. Oli täysin selvää, että tapahtumatekijänä/ravintoloitsijana Janne hoitaisi meille täydellisen menun ja anniskelun kuntoon. Yksi tärkeimmistä asioista, mikä tuo juhlaan sen oikean tunnelman, on tietenkin valo- ja äänitekniikka! Äänirasian pojat ovat hyviä ystäviämme, joten muita emme edes harkinneet juhlamme toteuttajiksi.
Heidän järkensä ja Jannen pilviä hipovat visiot siitä, mitä kaikkea me tarvitsemme hyviin bileisiin, löysivät hienon symbioosin. Emme tilanneet tietääkseni mitään valmista Äänirasian hääpakettia, vaan juhlamme kustomoitiin juuri meitä varten. Kaikki oli niin ”viimise pääl”! Ajatuksena oli talvi, loiste, kynttilänlämpö ja yksinkertaisuus. Tämä toteutui valoissa läpi illan. Illan aikana käytimme ainoastaan poikien tuomia valoja, yksikään juhlapaikan omista lampuista ei siis ollut käytössä.
Häätanssimme oli vasta myöhemmin illalla, rikoimme perinteistä kaavaa jo ajatuksella että häämme ovat huikeat bileet. Dj:t olivat Jannen kanssa sopineet kappaleet, joista he muodostivat häätanssimme. Setti oli minulle yllätys, en tiennyt millainen biisi oli tulossa. Kuitenkin ilon kyyneleet poskellani sain nauttia hienosta miksauksesta ja ikimuistoisesta hetkestä mieheni syleilyssä. Kokonaisuus oli juuri mitä me olimme toivoneet ja yhteistyö Äänirasian kanssa sujui moitteettomasti. Kiitos pojille pitkistä rakennus- ja purkupäivistä. Nii hianoo!
-Onnellinen morsian

– Mariana  & Janne, 31.11.2015