musiikkia häihin

Leena & Kalle

Juhlapaikka: Luvian Tasala
Hääpäivä: 29.08.2009
Paketti: Timantti

”Suosittelemme HääDJ-palvelua varauksetta kaikille, jotka haluavat juhliinsa tunnelmallisen ja tyylikkään ilmeen ja tehdä häistään ikimuistoiset!”

Halusimme luoda häihimme persoonallisen ja juhlavan tunnelman. Äänirasian valaistussuunnittelu yllätti odotuksemme. Luvian Tasalan sali muuttui värivalojen ja kuvoiden ansiosta juuri meidän näköiseksi juhlapaikaksi. Hyvä äänentoisto valisemaamme bändiä varten sekä langattomat mikrofonit varmistivat kaikkien vieraidemme viihtymisen. Bändi pystytti bileet ja valojen ansiosta tunnelma oli kuin luksusyökerhossa. Kaasojen ja bestmanin laatimien kuvaesityksien ja polttarivideoiden esittely vieraille hoitui myös kätevästi pakettiin saadun lisäpalvelun ansiosta ilman ylimääräistä stressiä. Halusimme myös yleisestä linjasta poiketen tarjota vieraillemme myös muutakin kuin boolia. Juhlapaikan aulatiloihin rakennettu baari baarimestareineen palveli vieraitamme ja tarjolla oli baarimestarin hääparille suunnittelemia drinkkejä sekä vieraiden omien mieltymysten mukaisia drinksuja.

Suosittelemme HääDJ-palvelua varauksetta kaikille, jotka haluavat juhliinsa tunnelmallisen ja tyylikkään ilmeen ja tehdä häistään ikimuistoiset!

– Leena  & Kalle, 29.08.2009