Kirsi ja Karri

Juhlapaikka: Luvian Tasala
Hääpäivä : 4.8.2012
Paketti: Timantti

” Valot loivat upean tunnelman ja antoivat sen viimeisen silauksen ikimuistoiselle päivälle.”

Kun aloimme suunnittelemaan häitä, Äänirasian HääDJ-palvelu oli ensimmäisiä päätöksiä koko prosessissa. Äänirasia auttoi meitä oikean hääpaikan löytämisessä, jotta valitsemamme timanttipaketti pääsisi äänentoiston sekä valaistuksen suhteen oikeuksiinsa. Saimme myös tarvitsemiamme ehdotuksia cateringin sekä ohjelman suhteen.

Suunnittelupalaverin jälkeen saimme keskittyä huoletta muihin asioihin, sillä pystyimme luottamaan että Äänirasia hoitaa homman kotiin ja niin kaikki toiveemme musiikin ja valaistuksen suhteen kävivätkin toteen. Häidemme dj oli myös loistava. DJ Pekka soitti juuri sitä musiikkia mitä me olimme valinneet, ottaen kuitenkin huomioon illan nousujohdanteisen kulun sekä vieraidemme toiveet. Kuvaesitykset meistä sekä polttarivideot hoituivat helposti videotykillä. Isolta kankaalta kaikki vieraat näkivät esitykset.

Hääpäivä oli ikimuistoinen, eikä ainakaan hääpaikan juhlava ja tunnelmallinen valaistus unohdu mielestämme, eikä varmasti muidenkaan sillä vielä seuraavana päivänä äitini totesi: Ikinä en ollut tällaisia valoja nähnyt, ne loivat kyllä upean tunnelman ja antoivat sen viimeisen silauksen ikimuistoiselle päivälle.”  Kiitokset vielä Äänirasialle!

– Kirsi ja Karri, 4.8.2012
Play Video

Katso video