Heini ja Jouni

Juhlapaikka: Tampere, Freckell
Hääpäivä: 25.2.2012
Paketti: Kulta

”Tilaan suunnitellulla valaistuksella ja ammattilaisen valitsemalla ja soittamalla musiikilla saa häistä kuin häistä kunnon juhlat!”

Äänirasian Kalle tiimeineen toteutti talvihäihimme valo- ja äänijärjestelmät ja toimi juhlien dj:nä. Palvelu oli ensiluokkaista ja kaikki sujui joustavasti ja ammattimaisesti. Esimerkiksi valaistuksen suunnittelun ja toteutuksen Äänirasian kaverit hoitivat täysin itsenäisesti sen jälkeen, kun olimme ensin yhdessä sopineet yleislinjoista. Näin oma aikamme säästyi muihin valmisteluihin.

Itse häät olivat todella tunnelmalliset ja viihdyttävät, eikä vähiten harkiten toteutetun valaistuksen ja hyvin valitun musiikin ansiosta. Eikä juhlaväen itse tarvinnut huolehtia tekniikasta, kun dj piti koko illan huolen, että mikit ja muut pelit toimivat.

Suosittelemme HääDJ-palvelua kaikille niille, joille loisteputkin valaistu seuraintalo ja se iänikuinen valssipumppu tuntuu turhan tutulta. Tilaan suunnitellulla valaistuksella ja ammattilaisen valitsemalla ja soittamalla musiikilla saa häistä kuin häistä kunnon juhlat!

– Heini & Jouni, 25.2.2012