Skip to main content

Tuhannen ja yhden hään tarinat. Räätälöidysti juuri Teille.

Musiikki, äänentoisto ja valaistus ovat erittäin tärkeä kokonaisuus juhlien onnistumisen kannalta. Valitse pakettisi ja varaa heti!

Hääpaketti

Hopea

Perussetti, jossa laadukkaat äänentoistolaitteet. Paketin avulla saat juhlapuheet kuuluville ja musiikin soimaan. Sisältää kaiken tarvittavan.

1270 €

(sis. alv 24%)

Lue lisää

Hääpaketti

Kulta

Kultapaketilla saat häihisi persoonallista ilmettä ja säihkettä. Pakettiin kuuluu osaavaa DJ, tukevampi äänentoistolaitteisto ja näyttävä tilavalaistus.

1750 €

(sis. alv 24%)

Lue lisää

Hääpaketti

Timantti

Paras ja näyttävin pakettimme. Sisältää säkenöiviä valoja, eläviä valopintoja ja juhlan tuntua. Tällä paketilla häänne ovat häävieraiden mielestä vuosisadan parhaat.

3470 €

(sis. alv 24%)

Lue lisää

Videokuvaus

Haluatko ikuistaa hääpäiväsi? Amattikuvaajamme avulla ikimuistonen päiväsi tallentuu katseltavaksi myöhemmin. Saatavilla myös ilman HääDJ-paketteja.

Alk. 1600 €

(sis. alv 24%)

Lue lisää

Valaistuspaketit

Valaistuspaketti on näyttävä tapa muuttaa juhlatilan ilmettä, valoilla voit korostaa tai häivyttää juhlatilan eri kohtia. Valoilla somistaminen on helppoa, nopeaa ja ympäristöä säästävää. Valaistuspaketin lisäksi voit tilata lisäpalveluna ulkovalaistuspaketin, kuviovalaisimen sekä konfettitykin.

Alk. 790 €

(sis. alv 24%)

Lue lisää

Lisäpalvelut ja esiityjät

Kauttamme saat myös kattavat lisäpalvelut ja esiintyjät.

Lue lisää