Valitse tarina:

Eeroloiden häät - Timanttipaketti+

Eerolat
Juhlapaikka: Rauman Juhlahovi
Hääpäivä : Syyshäät 2013
Palvelut:
Timanttipaketti
Häämonogrammin projisointi
Esiintymislava
Äänentoisto bändille
Ulkovalaistus
Led-matriisi
Pop-up teltta
Katon harsotus ja punainen matto 

Asenne ratkaisi meidän valintamme! 

Häitään järjestävillä on varmasti usein mitä uskomattomampia ajatuksia siitä, mikä tekee omista juhlista erityiset.  Äänirasian Kalle ymmärsi meidän ajatuksemme tunnelmallisista ja tyylikkäistä häistä heti alusta alkaen. Hänen osaamisensa avulla rakentuikin hieno tunnelmavalaistus juhlapaikalle, joka muutti koko juhlasalin ilmeen toiveitamme vastaavaksi. Ulos juhlavaa tunnelmaa tuotiin valaisemalla puita. Myös bändille rakennettiin lava, jonka taustalle tehtiin näyttävä valopalloseinä.

Itse hääjuhlassa annoimme ammattilaisten hoitaa illan musiikin ja valaistuksen yksityiskohtineen, ja niin pystyimmekin nauttimaan häistämme. Tunnelmallinen, mutta samalla taitavasti juhlamieltä koko ajan kohottava taustamusiikki ruokailun aikana keräsi vierailta paljon kehuja. Yleensähän taustamusiikkia ei edes huomaa. Osaava dj luki kuitenkin koko ajan yleisöään, ja viihdytti vieraita tyylikkäällä tavalla. HääDJ toi juhliin ihanasti luksusta.

Yrityksen ammattilaisten loistava asenne mahdollisti meille yksilöllisten toiveidemme toteutumisen. Saimme kutsukortissa olevan häämonogrammimme heijastettuna juhlatilan seinälle ja punaisen maton johdattamaan meille arvokkaat vieraat juhliimme. Suurin yllätys oli kuitenkin se, että häädj oli tehnyt paljon työtä löytääkseen illan soittolistalle meille erityisen, vielä tuolloin julkaisemattoman kappaleen. Äänirasian miehet tekivät siis kaikkensa täyttääkseen meidän toiveemme. Sellainen asenne on juuri sitä, mitä hääpari hääpäivänsä onnistumiseksi ansaitsee. Hääpäivämme onnistuikin yli odotustemme. Kiitos siitä Äänirasialle!

Valokuvat: Suvi Elo ja Kalle Nordling / äänirasia.fi 
 

- Eerolat, syksyllä 2013

Tarkista saatavuus nyt - varmista elämäsi juhlat!

Nimi*:
Sähköposti*:
Puhelin*:
Hääpaikka:
Päivämäärä:
Ota yhteyttä:
Sähköpostilla     Puhelimella
Paketti:
Videokuvauspaketti:
Lisätiedot:
Lähetä

Info...

Kaikki pakettimme sisältävät 100 km matkakustannuksia. Lisäkilometrit 0,8 € / km.

Lähtöpaikkoina: 
Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Pori, Rovaniemi, Lappeenranta, Rauma, Kotka, Kittilä.

HUOM!
Helsinki + 60 km etäisyydellä Helsingistä lisäämme kaikkiin paketteihin +200,00.

(Toimialueemme laajenee jatkuvasti, kysy lisää vaikka hääpaikkanne olisi kauempanakin.)

Anna ammattilaisten huolehtia häidenne musiikista. Siistiin pukuun pukeutunut nuorekas herrasmies-DJ huolehtii teidän ja vieraidenne viihtymisestä. Kaikki DJ:mme ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta hääkeikoista sekä useista erilaisista yökerhoista ympäri Suomen.

Paketit sisältävät soittoaikaa 8 h. Tilaisuuden lyhyempi kesto ei vaikuta hintaan.

Lisätunnit 80 €/h


Google+