Valitse tarina:

Veeran ja Patrikin Häät - Hopeapaketti

Veera & Patrik
Juhlapaikka: Kehräämö
Hääpäivä : 1.8.2013

Valitsimme Äänirasian HääDJ:n luomaan tunnelmaa täydelliseen päiväämme. Sillä aikaa kun vieraat siirtyivät Keski-Porin kirkolta juhlapaikalle Rakastajat Teatteri Kehräämöön Puuvillatehtaalle, otimme hääkuvat Pohjoisrannan maisemissa. Vieraille oli varattu odottelun ajaksi pihalle coctailtilaisuus, jossa tarjolla oli  kultahipuilla kuorrutettua kuohuviiniä, pieniä suupaloja ja tunnelmallista groove-musiikkia Äänirasian DJ:n toimesta.

Päädyimme valitsemaan häihimme sekä DJ:n että bändin, koska mielestämme kokonaisavaltainen musiikki on avain onnistuneeseen juhlaan. DJ huolehti alkuillan tunnelmasta aina häävalssiin saakka ja myöhemmin illalla bändi avasi todelliset bileet, jotka jatkuivat aina pikkutunneille asti. Oli helppoa valita DJ Äänirasialta, koska tällöin kenenkään juhlaseurueesta ei tarvinnut istua sormi "PLAY"-nappulalla ja vahtia musiikin kulkua. Säästyimme myös oman soittolistan luomiselta, joka hääkiireessä olisi ollut mahdotonta. DJ:llä oli upeita ideoita esim. sisääntulomarssiksi ja tekniikasta ei tarvinnut itse huolehtia lainkaan. Musiikki oli juuri toiveidemme mukaista ja vieraamme käviväst sitä jopa erikseen meille kehumassa illan aikana. Suosittelemme!

- Veera & Patrik, 1.6.2013

Tarkista saatavuus nyt - varmista elämäsi juhlat!

Nimi*:
Sähköposti*:
Puhelin*:
Hääpaikka:
Päivämäärä:
Ota yhteyttä:
Sähköpostilla     Puhelimella
Paketti:
Videokuvauspaketti:
Lisätiedot:
Lähetä

Info...

Kaikki pakettimme sisältävät 100 km matkakustannuksia. Lisäkilometrit 0,8 € / km.

Lähtöpaikkoina: 
Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Pori, Rovaniemi, Lappeenranta, Rauma, Kotka, Kittilä.

HUOM!
Helsinki + 60 km etäisyydellä Helsingistä lisäämme kaikkiin paketteihin +200,00.

(Toimialueemme laajenee jatkuvasti, kysy lisää vaikka hääpaikkanne olisi kauempanakin.)

Anna ammattilaisten huolehtia häidenne musiikista. Siistiin pukuun pukeutunut nuorekas herrasmies-DJ huolehtii teidän ja vieraidenne viihtymisestä. Kaikki DJ:mme ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta hääkeikoista sekä useista erilaisista yökerhoista ympäri Suomen.

Paketit sisältävät soittoaikaa 8 h. Tilaisuuden lyhyempi kesto ei vaikuta hintaan.

Lisätunnit 80 €/h


Google+