Valitse tarina:

Kirsin ja Karrin häät - Timanttipaketti

Kirsi & Karri
Juhlapaikka: Luvian Tasala
Hääpäivä : 4.8.2012

Kun aloimme suunnittelemaan häitä, Äänirasian HääDJ-palvelu oli ensimmäisiä päätöksiä koko prosessissa. Äänirasia auttoi meitä oikean hääpaikan löytämisessä, jotta valitsemamme timanttipaketti pääsisi äänentoiston sekä valaistuksen suhteen oikeuksiinsa. Saimme myös tarvitsemiamme ehdotuksia cateringin sekä ohjelman suhteen. 

Suunnittelupalaverin jälkeen saimme keskittyä huoletta muihin asioihin, sillä pystyimme luottamaan että Äänirasia hoitaa homman kotiin ja niin kaikki toiveemme musiikin ja valaistuksen suhteen kävivätkin toteen. Häidemme DJ oli myös loistava. DJ Pekka soitti juuri sitä musiikkia mitä me olimme valinneet ottaen kuitenkin huomioon illan nousujohdanteisen kulun sekä vieraidemme toiveet. Kuvaesitykset meistä sekä polttarivideot hoituivat helposti videotykillä. Isolta kankaalta kaikki vieraat näkivät esitykset.

Hääpäivä oli ikimuistoinen, eikä ainakaan hääpaikan juhlava ja tunnelmallinen valaistus unohdu mielestämme, eikä varmasti muidenkaan sillä vielä seuraavana päivänä äitini totesi: Ikinä en ollut tällaisia valoja nähnyt, ne loivat kyllä upean tunnelman ja antoivat sen viimeisen silauksen ikimuistoiselle päivälle."  Kiitokset vielä Äänirasialle! 

- Kirsi ja Karri, 4.8.2012

Tarkista saatavuus nyt - varmista elämäsi juhlat!

Nimi*:
Sähköposti*:
Puhelin*:
Hääpaikka:
Päivämäärä:
Ota yhteyttä:
Sähköpostilla     Puhelimella
Paketti:
Videokuvauspaketti:
Lisätiedot:
Lähetä

Info...

Kaikki pakettimme sisältävät 100 km matkakustannuksia. Lisäkilometrit 0,8 € / km.

Lähtöpaikkoina: 
Helsinki, Tampere, Turku, Oulu, Jyväskylä, Pori, Rovaniemi, Lappeenranta, Rauma, Kotka, Kittilä.

HUOM!
Helsinki + 60 km etäisyydellä Helsingistä lisäämme kaikkiin paketteihin +200,00.

(Toimialueemme laajenee jatkuvasti, kysy lisää vaikka hääpaikkanne olisi kauempanakin.)

Anna ammattilaisten huolehtia häidenne musiikista. Siistiin pukuun pukeutunut nuorekas herrasmies-DJ huolehtii teidän ja vieraidenne viihtymisestä. Kaikki DJ:mme ovat rautaisia ammattilaisia, joilla on kokemusta hääkeikoista sekä useista erilaisista yökerhoista ympäri Suomen.

Paketit sisältävät soittoaikaa 8 h. Tilaisuuden lyhyempi kesto ei vaikuta hintaan.

Lisätunnit 80 €/h


Google+